2011. szeptember 2., péntekSzív vagy tudat meghatalmazás. Melyet a Purbha, szertartásos tör segítségével kapunk meg. Megtisztultunk minden tudati negatív karmától.
Kvalitás vagy érték meghatalmazás, melyet egy tükörrel (szertartási tükör) kapunk meg, melynek a képét a Rinpocse a kezében tartja. Mellyel megtisztítjuk a minden kívánságot teljesítő drága követ, amely nem más mint a tudatunk.
A megvilágosult tevékenység meghatalmazása. Ennek a jelképe a Gyaltsen vagyis a győzelmi zászló.
Tigle vagy mag meghatalmazás ami tulajdonképpen megvilágosult tudat esszenciáját jelenti. Amely elülteti bennünk a megvilágosodás magvát.
Karma Paksi megvilágosult testének a meghatalmazása. Melynek hatására valamint a gyakorlásunk segítségével tökéletesen elválaszthatatlanná válhatunk Karma Paksi testétől.
A selyemfüggők vagy selyemszalagok meghatalmazása, amelyeket láthatunk például Buddha szobrok fejdíszéről lógni.
Melynek az értelme, az hogy a tudat a selyemfüggőkhöz hasonlóan mindig mozog és ezt felismerve végül fölé tudjunk emelkedni.
Ez a jelkép egy Lótusz virágot ábrázol, vagyis a Tudatom mint Bölcsesség meghatalmazása. Amikor a tudat tökéletesen megtisztul akkor az a bölcsesség vagy kezdettelen tudás, amikor a tudat zavaros az pedig a számszára. Amikor a tudat a bölcsesség akkor az csodálatos dolgokra képes, számtalan módon tud a lények javára lenni.
Torma meghatalmazás. Segítségével felismerhetjük, hogy testünk káprázat.
Dupla Dorje meghatalmazás amelynek a valódi megnevezése a kölcsönös függés 12 tagú láncszemének a meghatalmazása. Amelynek segítségével megtisztítjuk a kölcsönös függés 12 tagú láncszemét és beteljesítjük a 9 ösvényt és elérjük a Dorje Chang állapotát, ami egy másik megnevezése elménk igaz természetének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése